Utbildningsnätverket Stockholm

Program för träffar hösten 2017

Passa på att boka in i kalendern redan nu, anmälan har öppnat!
Varmt välkomna!

Konsten att skapa effektiva utbildningar med Blended Learning

Nils Carlberg

På årets första träff möter vi Nils Carlberg som kommer att visa exempel på utbildningar med Blended Learning och gå igenom metoder för hur man gör en "Blend" som passar den egna organisationen.
Under träffen kommer du själv att vara aktiv och få reflektera kring problemställningar tillsammans med de andra i nätverket.

Tid: 14 september 2017, kl 9-12.  Frukost sponsras av Learnifier från kl 8. Verktyg för att producera och administrera professionella digitala kurser
 Plats: Kungstornen konferens, Kungsgatan 33

"Portionspaketerat – ja tack!" Om mikrolärande

Anders Börde

Att mikrolärande nu dyker upp som en stor trend inom företagsutbildningar har nog mindre med att idéen är ny – och mer med våra digitaliserade liv. Det snackas om ”mobile moments” och "micro moments”. Detta är stunder på dygnet när du drar upp din mobiltelefon för att göra vad? Lära dig något nytt? Låta ditt beteende påverkas? Anders Börde ger sin syn på hur mikrolärande i mobilen kan göra störst nytta.

Tid: 13 oktober 2017, 9 – 12, frukost från kl 8.30
Plats: Kungstornen konferens, Kungsgatan 33

Framtidens lärande, utbildningsorganisation och roller

Lunch tillsammans med Maria Olin

Idag träffas vi på höga höjder med fantastisk utsikt över staden för att diskutera hur vi tror att vår organisation och utveckling av roller i utbildningsarbetet kommer att se ut inom 5-10 år. Att utvecklingen går otroligt snabbt inom utbildningsområdet är ju ingen hemlighet, men hur anpassar vi oss och organiserar oss för att på bästa sett förse våra respektive arbetsplatser med rätt kompetens?
 

Tid: 7 november 2017, 11.30 - 14
Plats: Kungarummet, Restaurang Gondolen

Att leda framgångsrika workshops som skapar engagemang och resultat

Shawn Goodell

Varje dag hålls tusentals workshops och utbildningsinsatser runt om i företag och organisationer. Det tar tid och kostar pengar men rätt utförda kan de åstadkomma allt från inspiration, engagemang och utbildning till nya idéer och aktiviteter som verkligen skapar resultat. Men vad är det då som gör skillnaden mellan ännu en workshop och en framgångsrik workshop? Och hur gör jag för att nå dit?
 

Tid: 7 december, 2017, kl 9-12, frukost från 8.30
Plats: Kungstornen konferens, Kungsgatan 33