HR-nätverket Göteborg

Nätverksträff våren 2020

Hur utvecklar man hållbara företag?

Goda exempel och utmaningar för dig som vill utveckla hållbarheten i din organisation.

Sofia Brax passion är att utveckla varumärket inifrån och ut,  tillsammans med medarbetarna, mot verksamhetens högre syfte. ’Vi har alla olika drivkrafter och kan man få en organisation att förenas till det man vill göra skillnad inom på lång sikt så får man kraften och energin att göra ett fantastiskt bra jobb på resan dit.

Sofia Brax, Chief HR, Communication & Sustainability på Collector kommer och delar med sig av sina tankar och verktyg som hon har använt för denna resa på olika företag. Hon delar med sig av med- och motgångar. Vilka principer följer hon för att utveckla företag, driva förändringar och skapa delaktighet så affär och medarbetare utvecklas?

Collector är en digital nischbank och har från grunden haft rollen som utmanare och uppstickare inom bankvärlden. På 20 år har företaget vuxit snabbt till att nu ha ca 500 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.
 
Erfarenhetsutbyte och diskussioner är givetvis en del av dagen.

Tid: 4 mars 2020, 13-16, kaffe från 12.30.
Plats: Avalon Hotel, Kungstorget 9

Sofia Brax, Chief HR, Communication & Sustainability , Collector Bank.

Utöver sin roll på Collector driver Sofia sen 2 år tillbaka ett initiiativ; ’Afterworkshops’ där nysvenskar och HR möts för att öka nysvenskarnas möjligheter på den svenska arbetsmarknaden.

Tidigare har Sofia arbetat som HR & Hållbarhetschef på Lindex under många år samt driver styrelsearbete i olika verksamheter.

Sofia Brax
Sofia Brax