HR och hälsonätverket Luleå

Program för träffar våren 2018

Aktivitetsbaserat kontor

samt hur får vi människor tillbaka i jobb
Studiebesök på Telia

Idag bjuder TeliaCompany och Daniel Sjöberg oss på rundtur i Telias nya aktivitetsbaserade kontor på Västra Varvsgatan i Luleå. Daniel Sjöberg arbetar till vardags som försäljningschef på Telia i Luleå.

Vi får ta del av arbetet med flytten av kontor och valet av aktivitetsbaserad lösning, utmaningar och utvärderingar av arbetssättet.

Tanken är att arbetet ska vara ergonomisk och underlätta för personalen att skapa nya kontaktytor och samarbetspartners bland kollegorna. Lokalerna som ska uppmuntra lekfullhet och innovation finns på sex plan och har ca sex olika miljöer.
För att skapa en hållbar flytt har så mycket som möjligt av de gamla möblerna på gamla kontoret använts men byggts om, detta har också givit betydligt lägre kostnader.

Efter rundturen äter vi lunch på restaurangen i Telia-huset och därefter får vi låna en lokal på plats – mycket generöst.

Eftersom vi redan i våras pratade en hel del kring utmaningar och fördelar arbetsmiljömässigt med aktivitetsbaserade kontor tar vi under eftermiddagspasset i stället upp hur vi bäst och snabbast får människor tillbaka i jobb. Hur arbetar din verksamhet med dessa frågor? Rehab, vidareutbildning med mera.

Tid: 30 januari 2018, kl 10.45 – 15.45
Plats: Samling i Telias reception 
Västra Varvsgatan 27, Luleå