HR-nätverket Stockholm

Nätverksträff våren 2018

Att leda förändring – lunch och erfarenhetsutbyte

Cecilia Lundin, Telia Company 
 
Cecilia Lundin gästar oss idag och kommer att berätta om den resa hon och Telia Company just nu genomgår. Vilka utmaningar har hon stött på? Vad har gett mest gensvar?

Telia Company genomgår just nu en intensiv förändringsresa i en ständigt turbulent omvärld och är mitt i den digitala transformationen. Cecilia och hennes medarbetare har ansvaret för att omdefiniera rollen för HR på Telia Company. Hennes fokus ligger på att skapa en kultur som drivs av ett tydligt syfte och frigör alla medarbetares potential för att skapa en organisation som är redo för framtiden. Cecilia driver sin förändringsagenda inifrån genom självledarskap och med individens bidrag i hjärtat av affären. Detta gör syftet meningsfullt för alla och bidrar till ett starkt engagemang. Receptet är enkelt; engagerade medarbetare leder till nöjda kunder – och det är vad strategin – the New Generation Telco egentligen handlar om.

Tid: 20 april 2018, kl 11.30 – 14.00
Plats: Restaurang Gondolen, Kungarummet, Stadsgården 6

Cecilia Lundin, Senior Vice President och Head of Group People & Brand, Telia Company. Cecilia har en bred bakgrund från både affärsverksamhet och HR. Hon har tidigare arbetat som SVP och HR-chef på AB Kinnevik, Novartis i Norden, Tele 2 och Billerud. Hon har en Masters of Science i Ekonomi