Rekryteringsnätverket Luleå

Nätverksträff hösten 2019

Jakten på giggarna - så möter ni nästa stora förändringsvåg

Giggare - ett nytt namn på frilans eller ett helt nytt koncept? På dagens träff ska vi försöka reda ut begreppet och se vad det kan innebära för oss som arbetsgivare.

De livslånga anställningarnas tid är förbi, istället växer en ny arbetsmarknad – den så kallade Gig-ekonomin – fram, där fler och fler tillfälliga medarbetare så som frilansande egenföretagare, projektanställda eller konsulter.
 
Entreprenören, föreläsaren och giggaren Tommie Cau tar oss på en resa i morgondagens arbetsliv där gig-are växer och ställer nya krav på hr-avdelningar, rekryteringsavdelningar och ledarskapet.
 
Genom inspiration, kunskap och exempel visar Tommie utvecklingen av giggekonomin, hur talangmarknadens spelregler ändras med giggarna, hur arbetsgivare kan hantera detta och var du som ledare och HR-proffs kan börja. Välkommen på en inspirerande och konkret föreläsning om nästa stora förändring på arbetsmarknaden!   
 
Vi diskuterar naturligtvis vad denna förändring redan innebär och kommer att innebära i en nära framtid i våra egna verksamheter.

Tid: 3 september 2019 kl. 9—12, frukost från 8.30
Plats: Region Norrbottens lokaler.  Via länk.

Tillsammans med HR-nätverket

Tommie Cau har de senaste 13 åren hjälpt företag attrahera, engagera och utveckla talanger, bl.a. som landschef på Universum och digital kommunikationsstrateg inom Hallvarsson & Halvarsson.

Sedan 2017 driver Tommie egna giggbyrån Cau & Co med fokus på HR, talangjakt och framtidens arbetsliv. Han är även en frekvent och uppskattad föreläsare, panelist och moderator samt medförfattare till boken State of Mind at Work.

Du kan följa Tommie på LinkedIn, Instagram och Twitter och läsa mer på tommiecau.com