Utbildningsnätverket Göteborg

Nätverksträff hösten 2018

Hur vi skapar en beteendeförändring med NanoLearning!

Idag träffar vi Matti Olofsson från företaget Jahopp. Matti ger oss exempel hur nanolärande kan hjälpa till att få till en beständig beteendeförändring.
 ​​Matti Olofsson, VD för Junglemap AB.

Hur undviker vi att kompetensutveckling blir ett utbildningsevent en gång om året och hur skapar vi en beteendeförändrande inlärningsprocess året om? Och hur mäter man effekten och resultatet av en utbildningsinsats?

Hur ska personalen få tid till kompetensutveckling i den fragmenterade arbetsdag vi befinner oss i och där digitaliseringen utmanar våra arbetssätt?

Matti talar om viktiga lärstrategier för att få bestående lärprocesser och mätbara beteendeförändringar i dagens digitaliserade samhälle. 

Innan träffen får vi material för att få en teoretisk förståelse för dagens innehåll. Under träffen kommer vi också att rent praktiskt skapa och skicka ut en NanoLearning-kurs för att i realtid följa genomförandet.

Vi får också ta del av ett case där man använt nanolärande med fina resultat.

Junglemap uppfann NanoLearning (”bite-sized” Learning) 2006 och har funnits i Sverige sedan 2015. Hittills har över 3 miljon gått en NanoLearningutbildning där beteendeförändringarna blir synliga och mätbara.

Tid: 27 september kl. 9-12, kaffe från 8.30
Plats: Avalon Hotel, Kungstorget 9

Matti Olofsson, VD för Junglemap AB.
Matti har jobbat med digitalt lärande i 22 år. Skapade första e-learning-produktionen 1996 som ett "Serious Games". Har gjort 10 olika spel för konsumentmarknaden som Mulle Meck, Bolibompa och Krakels ABC samt ett flertal webbspel.
Var lärare på Medieinstitutet 2007 kring "Lärprocesser vid skapande av pedagogiska spel".