HR-nätverket Göteborg

Nätverksträff hösten 2018

Nytänkande kulturarbete ger grunden för en framgångsrik verksamhet

Vinnaren av Human Growth Award berättar varför priset gick till dem och vägen dit.
Ann Ekengren, People & Culture Manager på Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels vann priset Human Growth Award 2017. De har lyckats skapa en unik företagskultur där fokus ligger på människorna. Att ta tillvara, inte bara på sina gäster utan även på medarbetarna vilket är nyckeln till bolagets succe och framgång.
 
Ann Ekengren kommer till oss för att berätta om hur resan dit har sett ut; varför drog man igång ett sådant omfattande kulturarbete, vilka har utmaningarna varit och vilka lärdomar har man gjort under resans gång. Vilka har framgångsfaktorerna visat sig vara?
 
Från Human Growht Awards hemsida:
2017 fick Human Growth Award in 48 starka nomineringar varav 14 team gick vidare till att svara på uppföljningsfrågor. Juryn träffade 5 av dessa och valde fram 3 finalister: Nordic Choice Hotels, Rusta och Santander Consumer Bank. På Passion HR tog Nordic Choice Hotels HR-team emot vinnarpokalen under konfetti och hejarop.
 
”HR-teamet på Nordic Choice Hotels skapar själva och inspirerar andra i nytänkande med praktiska exempel som givit effekt. De vågar testa och gå från det traditionella och verkar inte se några begränsningar. Deras arbete genomsyras av sina värdeord. De går i bräschen för mångfald genom flertalet inspirerande initiativ”.

Vi kommer givetvis att diskutera och byta erfarenheter kring temat. 

Tid: 26 september kl. 13-16, kaffe från 12.30
Plats: Avalon Hotel
Kungstorget 9

Ann Ekengren är People & Culture Manager och en innovatör inom HR som brinner för mångfald, kultur och värderingsstyrt ledarskap.
Hon har sedan 4 år tillbaka varit med och byggt upp HR-funktionen (People & Culture) på Nordic Choice Hotels. Hon har alltid arbetat i snabbrörliga branscher inom service och sälj och tidigare har hon bla varit HR-chef på det amerikanska transportföretaget UPS. 
Nordic Choice Hotels har 196 hotell i Norden och Baltikum och 16 000 medarbetare.