Jobba hos oss

KompetensNätverk är ett litet företag med personlig kontakt med varje kund - våra nätverksmedlemmar. Vi driver nätverk för personer som arbetar inom HR, lärande på arbetsplatsen och hälsa/arbetsmiljö.  Nätverken finns i Göteborg, Stockholm och Luleå men företaget har sin hemmaadress i Enskede. 

Just nu är vi inte i behov av ytterligare personal, känner du att du har idéer och har erfarenhet av nätverk är du ändå varmt välkommen att lämna in en spontanansökan till
jobb@kompetensnatverk.se

Studerar du personalvetenskap eller liknande?

Vi söker fyra nätverkssekreterare till höstens träffar.
HR-nätverket Göteborg, Utbildningsnätverket i Göteborg, HR & Hälsonätverket i Luleå samt Arbetsrättsnätverket i Stockholm

Vill du möta HR-chefer och hr-specialister, hälsopedagoger eller utbildningsansvariga  och studerar personalvetenskap eller liknande erbjuds du tillfälle att ta del av nätverkens föreläsare och höra medlemmarnas diskussioner och erfarenhets-utbyte – både i strategiska och operativa frågor.
Ditt jobb blir att ta anteckningar från dessa träffar för att medlemmarna ska kunna ta del av dem efter träffen.
Vi har halvdagsträffar och träffas alltid centralt på respektive träffort.

”Jag var sekreterare under ca ett år och kan varmt rekommendera det. Många spännande föreläsningar och möjlighet att nätverka med otroligt kunniga människor inom HR”!
Li Lövebrant, tidigare sekreterare i HR-nätverket


Hör av dig snarast till Annike Ryström - kontaktuppgifter hittar du här >>